Wandafwerking

Wandafwerking

Om de wanden en/of plafonds van uw woning of pand af te werken of te verfraaien bestaan er talloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gewoon behang, maar ook voor glasweefselbehang, kwartsstructuur, sauswerk of een meerkleurenverf. 

Welke afwerking bij uw pand of woning past is niet alleen afhankelijk van uw eigen voorkeur en wensen, maar is ook afhankelijk van de eigenschappen, staat en structuur van de te behandelen muren en/of plafonds. 

Hoe dan ook, bij ons kunt u terecht voor vrijwel iedere variant van wandafwerking die op dit moment mogelijk is. Net zoals bij al onze werkzaamheden, geldt ook voor wandafwerking dat wij uitsluitend werken met hoogwaardige en vooraanstaande producten. Op deze manier kunnen wij u daarom dan ook de allerbeste kwaliteit garanderen, evenals een duurzaam resultaat.

Behang

U kunt bij ons terecht voor alle soorten behang en wandbekleding, zowel particulier als zakelijk. Naast traditioneel behang, beschikken wij ook over een groot assortiment aan vinylbehang, fotobehang, behang met houtlook, maar ook exclusieve wandbekleding op basis van textiel en glasweefselbehang. 

We hebben allerhande voorbeelden beschikbaar, waarmee we graag bij u langskomen. Vanzelfsprekend brengen wij ook op het gebied van behangwerken een gedegen, eerlijk advies uit. U kunt er vervolgens voor kiezen om het behang zelf aan te brengen of om het door onze vakmensen aan te laten brengen.

Glasweefsel

Glasweefselbehang is de laatste tijd steeds meer en meer een trend aan het worden. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor vrijwel ieder type muurverf en diverse verftechnieken en is van een hoogwaardige kwaliteit. Het behang heeft een speciale voorbehandeling ondergaan waardoor het zich bijzonder goed laat verwerken, extra sterk is, milieuvriendelijk en zonder inweektijd meteen op de wand kan worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, kan er door middel van dit behang altijd een strak en vooral perfect resultaat worden behaald. 

Met name voor nieuwbouw panden en woningen is glasweefselbehang een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te kunnen scheuren. In tegenstelling tot bij gewone behangsoorten is dit voor glasweefsel veel minder problematisch. Glasweefselbehang heeft namelijk de eigenschap dat het scheur overbruggend is. Dit betekend niet alleen dat het op een muur kan worden geplakt die in de toekomst mogelijk kan gaan scheuren, maar glasweefsel kan in veel gevallen ook direct op een al reeds gescheurde muur worden geplakt.

Sauswerk

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor sauswerk. Wij kunnen dan ook vrijwel alle wanden en plafonds voorzien van iedere voorkomende kleur. Hierbij houden wij rekening met alle specifieke eigenschappen van de ondergrond en maken we, indien nodig, gebruik van speciale muurverfproducten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg vakkennis in huis van zowel ondergronden, alsook de door ons gebruikte materialen, hun toepassingen en eigenschappen. U mag dus verzekerd zijn van een strak resultaat.

Sauswerk geschiedt door middel van latex, die op zijn beurt wordt door onze vakmensen aangebracht met een vachtroller. Hierdoor zal een lichte structuur altijd zichtbaar blijven. Voor sauswerk binnenshuis gebruiken wij enkel kwalitatief hoogwaardige latex die speciaal is ontworpen voor binnen. 

Voor wanden en plafonds buitenshuis brengen wij producten aan die, vanzelfsprekend, voor de buitenlucht geëigend zijn. Deze verfproducten zijn ideaal voor onder meer gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind worden blootgesteld.

Mocht u nog twijfelen over de juiste kleur of kleurcombinatie, dan kunt u altijd gebruik maken van ons kleuradvies. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!