Verfwinkel

Verf en materialen

U kunt bij ons als particulier ook terecht om zelf verf in te kopen. Onze verfwinkel is gevestigd in hetzelfde gebouw als onze werkplaats aan de Aziëlaan 5 B-C in Vroomshoop. Hier vindt u een groot assortiment aan diverse soorten en merken muurverf, zoals Sikkens, Sigma en Global Paint. Bovendien is het dankzij onze uitgebreide verfmengmachine’s ook mogelijk om kleuren te mengen. Zo kunnen wij vrijwel iedere kleur ter plekke voor u mengen. 

Mocht u er zelf niet helemaal uit komen welke verfsoort het mooiste en vooral het beste is voor uw woning, dan geven wij graag een gedegen advies. Wij willen immers niet alleen tevreden klanten, maar ook kwaliteit voor onze klanten.

Onze verfwinkel is iedere vrijdag geopend van 7.30 uur tot 17.00 uur. Andere dagen zijn wij alleen geopend volgens afspraak. 

Speciale muurverf

Naast standaard muurverf kunt u bij ons ook terecht voor speciale soorten muurverf zoals muurverf voor badkamers en keukens. Een voorbeeld hiervan is Global Paint Kitchen & Bath en Sigmapearl Clean Matt met Easy Clean Technology muurverf.

Deze water gedragen, schimmelbestendige, matte muurverf is speciaal ontwikkeld voor de toepassing in badkamers en keukens, heeft een zeer goede dekking en is waterdamp doorlatend.

Het speciale bindmiddel zorgt, in combinatie met zowel hydrofobe als oleofobe grondstoffen, bovendien voor een hoge reinigbaarheid. Beiden muurverfsoorten kunnen dan ook zonder problemen worden afgewassen, geschrobd of zelfs behandeld worden met reinigings- en desinfectiemiddelen. 

Iedere Vrijdag geopend van 7.30 uur - 17.00 uur
& overige dagen op afspraak

Aziëlaan 5 b-c - Vroomshoop

Kom langs of maak een afspraak