Schilderwerk

schilderwerk

Als eigenaar of bewoner, wilt u natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en bovenal mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats natuurlijk een prachtige uitstraling, maar bovendien wordt de levensduur van met name hout voor een aanzienlijk deel verlengt. Echter vereist mooi schilderwerk ook het benodigde onderhoud om zijn mooie, frisse uitstraling te behouden. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren van een professionele samenwerking met als einddoel een uitstekend, professioneel resultaat, waardoor uw woning weer in topconditie zal kunnen stralen. Om dit resultaat te bereiken werken wij enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige producten en materialen. 

U kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere schilderklus, klein of groot, eenmalig, maar ook op jaarbasis. Voor dit laatste bieden wij dan ook een 10-jarig onderhoudscontract aan waardoor wij u de zorg wat betreft schilderwerk volledig uit de handen nemen en uw woning of pand gegarandeerd de komende tien jaar in topconditie blijft.

Woningen die 2 jaar of ouder zijn mogen wij bovendien onder het 9% BTW tarief laten vallen, waardoor we de prijs voor u als opdrachtgever nog aantrekkelijker kunnen maken.

Kleuradvies

Als schildersbedrijf is natuurlijk ons doel om kleur te geven aan uw woning of pand. Maar welke kleurcombinatie staat het mooist? En wat past het mooist in de omgeving? Om u in deze en al uw andere vragen tegemoet te komen, kunt u bij ons altijd terecht voor een passend advies. Omdat het vaak lastig is om een bepaalde kleur of combinatie voor te kunnen stellen maken wij gebruik van computersimulaties. Zo is een idee makkelijk voor u te visualiseren en kunnen wij u het beste beeld geven van het uiteindelijke resultaat. 

Speciaal schilderwerk

Ook voor speciaal schilderwerk van bijvoorbeeld niet alledaagse ondergronden kunt u bij ons terecht.

Wij weten alles van ondergronden en hoe ze behandeld dienen te worden. In combinatie met de hoge kwaliteitsproducten waar wij ten alle tijden gebruik van maken, is dan ook geen enkele uitdaging te ver gezocht.

Wij staan dan ook graag voor u klaar wanneer het om niet alledaagse schilderwerken gaat.

Vloercoatings

Naast schilderwerken behoren ook vloercoatings tot onze werkzaamheden. Iedere vloer, ongeacht grootte, kunnen wij voorzien van een vloercoating.

Vloercoatings worden de laatste jaren steeds populairder en zien we tegenwoordig bijvoorbeeld vaak terug in garages. Maar of het nu om een garage, keuken, berging of grote fabrieksvloer gaat, de coating wordt altijd toegepast op de normen en omstandigheden die de vloer moeten dienen.

Ook de kleur kunnen wij volledig aan uw wens aanpassen: de coatings zijn in diverse ral kleuren toe te passen. Daarnaast leveren wij coatings met 1 tot 3 componenten, met antislip, maar ook zuurbestendig.

Gevelreiniging

Ook uw gevel verdient de beste aandacht. Door de invloed van het weer is de kans dat uw gevel na enige tijd vervuild raakt niet meer dan reëel. De kleur en de voegen worden dof en vies en uw woning of pand zal er hierdoor niet meer zo aantrekkelijk uitzien als voorheen.

Een manier om dit te voorkomen is het laten uitvoeren van een gevelreiniging. Tijdens deze reiniging spuiten wij hete stoom van 100 ℃ onder hoge druk op de gevel. Mos, klimop, alg en vuil worden hierdoor snel en effectief verwijderd, waardoor de gevel er weer mooi, fris en schoon uit zal zien. Bijkomend voordeel van deze reiniging is dat er bij deze manier van reiniging geen chemicaliën of andere stoffen worden gebruikt. Een stoomreiniging van uw gevel is dus niet alleen vriendelijk voor uw woning of pand, maar ook voor het milieu.

Na het reinigen kunt u er voor kiezen om de gevel door ons te laten impregneren. Hierdoor zal de gevelsteen langer schoon blijven en kan vocht niet indringen in de muur, waardoor de kans op doorslaand vocht zo goed als weggenomen wordt. Uw gevel zal na het impregneren dus niet alleen langer mooi blijven, maar wordt ook direct beter beschermt tegen vocht, Uv-straling, vervuiling, zure regen enzovoort.

Neem vrijblijvend contact met ons op!