Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis

Over ons

Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis is al ruim 90 jaar een begrip in Vroomshoop en omgeving. In 1932 begon de heer Leeuw samen met zijn zoon de firma J.H. Leeuw. In 2000 veranderde, met de komst van een nieuwe mede eigenaar, de naam van het bedrijf naar Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis.

Met ingang van 2005 nam de heer Bouwhuis het volledige bedrijf over en maakte zich hiermee tot volledig eigenaar van Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis. Recentelijk (met ingang van het jaar 2020) is ook de zoon van de heer Bouwhuis toegetreden tot het bedrijf, waardoor er een VOF werd opgericht. Samen met zijn vader zal hij de eigenaarspositie in de toekomst invullen.

Sinds 2005 is het schildersbedrijf gevestigd op “Bedrijvenpark Oost” aan de Aziëlaan 5 B-C in Vroomshoop. Vanuit deze vestiging werken wij tot op heden met de grootste passie voor onze klanten, zowel particulier alsook woningbouwverenigingen, stichtingen, bedrijven, scholengemeenschappen, rijksoverheidsinstellingen etc.

Leeuw & Bouwhuis is bovendien een allround erkend schildersbedrijf op het gebied van zowel schilderwerk, glaswerk en wandafwerking. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en VCA gecertificeerd. U bent bij ons daarom dan ook altijd verzekerd van net dat beetje extra professionaliteit én kwaliteit, van de voorbespreking tot de definitieve oplevering en nazorg toe.

De specifieke voordelen van een erkend schildersbedrijf nog even kort samengevat:

  • Wij geven gedegen advies over kleuren en materialen
  • Wij passen uitsluitend professionele verfsystemen en materialen toe
  • Wij bieden minimaal twee jaar garantie op buitenwerk en vier jaar garantie op binnenwerk


U ziet het, Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis staat niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor gegarandeerd vakmanschap.

werkwijze

Wij vinden kwaliteit zeer belangrijk en wij vinden het dan ook niet meer dan normaal om onze opdrachtgevers daarom alleen van de allerbeste kwaliteit te voorzien. Die kwaliteit bieden wij op meerdere punten:

  • U kunt bij ons altijd terecht voor een gedegen en vooral eerlijk advies
  • Wij zorgen voor een zorgvuldige behandeling van de ondergrond. Indien noodzakelijk repareren of vervangen wij bovendien ook de slechte delen
  • Wij passen enkel hoogwaardige materialen toe en werken alleen met professionele verf van A-merken
  • Wij bieden voortdurende opleidingen aan voor zowel leerling-schilders als volslagen schilders
  • Wij staan garant voor een adequaat onderhoud van schilderwerk
  • U kunt bij ons bovendien terecht voor een totaaloplossing: van schilderwerk en beglazing voor zowel binnen als buiten, en van kleuradviezen tot behang en wandafwerking


Tot slot staat de klant, uiteraard, bij ons voorop. Wij zijn een flexibel bedrijf en komen dan ook graag bij u langs om het een en ander geheel vrijblijvend te bespreken. Contact met de klant is voor ons zeer belangrijk, daarom doen wij enkel iets in overleg en zult u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!