Onderhoud

Onderhoud woning

Nooit meer omkijken naar het schilderwerk van uw woning, kantoor, appartement of bedrijfshal? Dat kan!

Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om een 10-jarig onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij betaald u een vast bedrag en onderhouden wij gedurende 10 jaar lang uw woning of pand. 

Hoe u wilt betalen is volledig aan u. Wij bieden de mogelijkheid om gespreid te betalen in de vorm van een maandelijks of jaarlijks bedrag of u betaalt gewoon per schilderbeurt. 

Aan dit contract gelden echter enkele voorwaarden. Deze zijn als volgt:

  • Voor aanvang wordt uw pand door ons opgenomen zodat alle facetten wat betreft het schilderwerk duidelijk in kaart kunnen worden gebracht
  • Gedurende de 10 jaar dat het contract loopt voeren wij twee keer een grote schilderbeurt uit aan uw pand
  • Naast deze twee schilderbeurten voeren wij bovendien twee kleine onderhoudsbeurten uit
  • Tot slot komen wij elk jaar bij u langs voor een inspectie om de staat van het schilderwerk te bepalen


Dankzij dit onderhoudscontract heeft u geen enkel omkijken meer naar onderhoudswerk. Wij houden de vinger aan de pols en zorgen er voor dat het schilderwerk van uw pand of woning in topconditie blijft, zonder dat u er ook maar zelfs iets aan hoeft te doen. 

Voor meer informatie wat betreft dit onderhoudscontract kunt u contact opnemen. Wij komen daarna graag bij u langs om u van alle benodigde informatie te voorzien en de mogelijkheden te bespreken.

Vereniging van Eigenaren

Naast onderhoudscontracten voor particulieren, bedrijven en stichtingen, werken wij ook samen met VvE’s; ook wel bekend als Vereniging van Eigenaren.

Voor VvE’s is ons 10-jarig onderhoudscontract zeer lonend. Net als bij ons onderhoudscontract voor particulieren en bedrijven verzorgen wij na afsluiting van dit contract gedurende 10 jaar het volledige onderhoud voor wat betreft het schilderwerk. Dit houdt in dat wij gedurende deze periode jaarlijks een inspectie uitvoeren om de staat van het schilderwerk te bepalen en wij naast twee (grote) schilderbeurten ook twee kleine onderhoudsbeurten aanbieden. Op deze manier kunnen ook VvE’s van dezelfde voordelen genieten als particulieren en blijft het gebouw gedurende 10 jaar altijd in top conditie. 

Inmiddels hebben al een behoorlijk aantal VvE’s in Vroomshoop en omgeving gekozen voor ons 10-jarig onderhoudscontract, waardoor wij al heel wat jaren het onderhoud van de betreffende gebouwen onder onze hoede mogen nemen. Een samenwerking die wij toch wel mogen benoemen als zeer succesvol.

Maar ook voor nieuwe VvE’s staan wij ten alle tijden beschikbaar en nemen dan graag alle onderhoudswerkzaamheden uit uw handen.

Doordat ons bedrijf is aangesloten bij Stichting VvE bent u hoe dan ook, verzekerd van een professionele samenwerking. 

Neem voor meer informatie over de talloze mogelijkheden die wij uw VvE kunnen bieden, contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op!